Salg af Aarhusbøger

Jeg har enkelte brugte Aarhusbøger til salg på Den Blå Avis. Der er typisk tale om bøger, som jeg har i forvejen, men som jeg har fået købt i forbindelse med, at jeg har købt et større parti bøger. Man kan se flere billeder af bøgerne ved at klikke på linket til de respektive annoncer på Den Blå Avis under omtalen af bøgerne.

Århus dengang og nu (2 bøger) – 100 kr.

Århus dengang og nu

1. og 2. samling af 'Århus dengang og nu' fra 1971 og 1972 med artikler og fotografier fra steder i Aarhus og omegn, hvor gamle fotografier stilles overfor nye. Hvert motiv behandles på et dobbeltopslag, så man umiddelbart kan sammenligne det gamle med det nye. Artiklerne er skrevet af nogle af byens dygtigste lokalhistorikere. Hvert bind er på ca. 140 sider. Meget pæne eksemplarer. Bøgerne kan afhentes i Aarhus C, ellers betales porto og forsendelse af køber. Betaling via MobilePay foretrækkes (ellers kontant).

Se annoncen på Den Blå Avis

Århus havns historie (2 bøger) – 100 kr.

Århus havns historie

Bøgerne 'Fra åhavn til kysthavn – Århus havns historie til 1914' (Byhistorisk Udvalg 1990) og 'Fra kysthavn til storhavn – Århus havns historie 1915-95' (Byhistorisk Udvalg 1994). Pæne eksemplarer. Bøgerne kan afhentes i Aarhus C, ellers betales porto og forsendelse af køber. Betaling via MobilePay foretrækkes (ellers kontant).

Se annoncen på Den Blå Avis

Nørre-Stenbro og Skovvejskvarteret – 150 kr.

Århus havns historie

Kommunens registrant fra 1988 med gade- og bygningsbeskrivelser for Nørre-Stenbro og Skovvejskvarteret i Aarhus (inkl. kort). Meget pænt eksemplar. Bogen kan afhentes i Aarhus C, ellers betales porto og forsendelse af køber. Betaling via MobilePay foretrækkes (ellers kontant).

Se annoncen på Den Blå Avis

Om websitet – Læs her, hvis du ønsker at bruge eller linke til materiale på websitet.